Pokrowce do 3-drzwiowego Jokera

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez PrzemkoXVI » 29 lip 2011, o 23:13

Witam gorąco. Jako, że jest to mój pierwszy temat jaki zakładam na forum, proszę o wyrozumiałość, jeżeli umieściłem go niepoprawnie.

Otóż jak już wcześniej pisałem jestem od niedawna posiadaczem czerwonego, trzydrzwiowego Jokera z 1997 roku. Kupiłem kilka dni temu "chińskie" pokrowce - w pełnym znaczeniu tego słowa (motyw smoka + niedokładność). Pokrowce na tylną kanapę mogą być, ponieważ najprawdopodobniej nie będę często przewoził dużej ilości osób. Jednak już przy zakładaniu pokrowców na przednie fotele szwy puściły i powstały wielkie oka. Przekonałem się na własnej skórze co to jest wydać dużo kasy na byle co (oprócz tego gałka zmiany biegów a'la Carbon), więc chciałbym wreszcie kupić coś sensownego. Czy pokrowce typu "koszulki" będą dobrym rozwiązaniem do podnoszonych foteli? Czy wymagają one zdejmowania całych siedzisk? Oraz czy pokrowce nie będą ścierały się z podgrzewaniem foteli?

Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi

:niepewny:
PrzemkoXVI
Members

Postprzez Moto » 30 lip 2011, o 00:38

Siemka Kolego,
przede wszystki żadne pokrowce :> raczej chyba wszyscy to poprą, a musisz mieć te pokrowce ??
ja jeszcze musze pojechać...yyy...tam :)

http://www.golf3.pl/topics2/golfik-by-m ... htm#303922
Moto
Badacz tematu

Postprzez PrzemkoXVI » 30 lip 2011, o 00:50

Chciałbym, żeby całość, zarówno nadwozie jak i wnętrze szły ze sobą w parze. Dlatego chciałbym, aby środek samochodu miał kolor karoserii. Oryginalne siedzenia kolorystycznie mi się nie podobają (fotele czarne, z jakimiś kolorowymi prostokącikami). Jestem pierwszą osobą, która faworyzuje oryginał, ale pokrowce muszą być (nawet z tego względu, żeby się oryginalne nie niszczyły ;) ). Ciekawi mnie tylko, czy chcąc założyć "koszulki" będę musiał od początku męczyć się ze zdejmowaniem foteli i czy nie przeszkadza to podgrzewaniu siedzeń.
PrzemkoXVI
Members

Postprzez darkmen21 » 5 sie 2011, o 07:47

MaziXVI napisał(a): (nawet z tego względu, żeby się oryginalne nie niszczyły ).
zabiłeś mnie, jakoś ludzie jeżdżą bez i sie nic nikomu nie niszczy, to nie fiat siena albo lanos, co by pokrowce zakładac :wstyd: poza tym,widziałeś kiedyś fotele pod pokrowcami??to jest dopiero syf...
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

- - -

Powrót do Wnętrze