proszek - płyn do mycia tapicerki

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez Pajdus » 10 lip 2011, o 22:37

jaki jest dobry środek do mycia tapicerki ?? tylko nie piszcie ze na stacji benzynowej k2 to to sam wiem
Pajdus
Pajdus
Badacz tematu

Postprzez prezesik » 11 lip 2011, o 09:55

Najzwyklejszy Wanish do prania dywanow i szczotka ryzowa, chyba, ze zatrudnisz kogos kto pierze dywany i tapicerki, ale taka przyjemnosc ok 150zeta i masz cacy.
Ja szorowalem recznie woda z Wanishem i efekt bardzo zadowalajacy.
prezesik
Members

Postprzez uzbek » 11 lip 2011, o 12:57

prezesik25 napisał(a):Najzwyklejszy Wanish do prania dywanow i szczotka ryzowa, chyba, ze zatrudnisz kogos kto pierze dywany i tapicerki, ale taka przyjemnosc ok 150zeta i masz cacy.
Ja szorowalem recznie woda z Wanishem i efekt bardzo zadowalajacy.

Ile ci to schło?

Ja kupiłem taką piankę do prania (taką o: http://www.mdc-online.co.uk/media/catal ... _stuff.jpg ). Pryska się na tapicerkę później szoruje szmatką i zbiera, efekt jest dobry ale trzeba się bardzo dużo namachać żeby zeszło, przynajmniej na mojej jasnej tapicerce. Koszt ok.25zł.
uzbek
Badacz tematu

Postprzez InspektorKot » 11 lip 2011, o 13:07

Robiłem jak prezesik25. Siedzenia wyciągnąłem z auta, wyprałem, potem porządnie wypłukałem woda - efekt super. Pierwszym razem użyłem vanisha nie wyciągajac siedzeń, wyprałem, ale nie spłukałem, przez co w paru miejscach powstały takie lekkie jaśniejsze plamki.
InspektorKot
Czytacz

Postprzez kamilus_1990 » 26 lip 2011, o 18:42

Ja prałem sobie sam tapicerkę po raz pierwszy w życiu, odkurzaczem piorącym i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony i przynamniej 100 zł do przodu a czas pracy 3h.
Życie jest za krótkie żeby jeździć litrowym Polo...
kamilus_1990
Czytacz

Postprzez Murel » 27 lip 2011, o 14:17

kamilus_1990, popierm. ja rownierz oodkurzaczem pioracycm i plynem karchera (do dywanow) .najpierw tym plynem a jak wyschly to kilka razy sama woda az woda byla czysta a efekt mnie samego zaskoczyl. Nie wiedzialem ze moje fotele moga byc jeszcze takie czarne
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
Murel
Czytacz

- - -

Powrót do Wnętrze