Moderator: Moderator
NoLimited napisał(a):Witam.
Szukałem wszędzie odpowiedniego działu żeby to napisać i nie znalazłem....
Otóż mój problem polega na tym że koło nóg pasażera kiedy ostro pada woda zapiernicza mi na podłogę dokładnie w tym miejscu widać jak leci po tapicerce czy obudowie jak to nazwać..:
Już normalnie nie mam na to siły po ostrym deszczu w aucie ze strony pasażera robi się kałuża i normalnie można ubrać kalosze i skakać.
Czyściłem odpływ koło filtra kabinowego sprawdzałem koło drzwi tą uszczelkę i nic nadal to samo..
Błagam pomóżcie bo boje się że jak podłoga co chwilę będzie mokra jak gnój to wszystko mi zgnije...
NoLimited napisał(a):
Mógł bym ci to wyczyścić, albo sprawdzić gdzie cieknie woda po zdjęciu podsufitki, ale jestem z Pomorza (Gdańsk) więc trochę do Krakowa to jest KM.
Chyba że chciała byś sama przyjechać przy okazji wypić kawę
Paweu napisał(a):NoLimited napisał(a):
Mógł bym ci to wyczyścić, albo sprawdzić gdzie cieknie woda po zdjęciu podsufitki, ale jestem z Pomorza (Gdańsk) więc trochę do Krakowa to jest KM.
Chyba że chciała byś sama przyjechać przy okazji wypić kawę
Bajera spoko. Ale z takim poślizgiem że koleżanka już pewnie znalazła kogoś, kto jej wyczyścił odpływy.. w golfie oczywiście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości