Opik , człowiek zadaje proste pytanie ...
Krystian1986x napisał(a):Orientujecie sie ile by kosztowalo przerobienie siedzien aby wygladaly lub byly chociaz wygodne jak w volvie 740 badz citroenie xm?
Jest taka możliwość
Krystian1986x napisał(a):ile taka usluga by kosztowala u tapicera?
około 200zł< wymiana gąbek , dołożenie gąbek pod swoje uznanie .
Krystian1986x napisał(a):mysle ze byloby to chyba na zasadzie dolozenia gabki i materialu na siedzenia aby ja jakoas ogarnac? ( tylko bez dennych odpowiedzi typu a po co , kup se citroena itp)
wystarczy aby tapiecer sciągnał wierzchnia czesc foteli , podmienił gąbki , dołożył pianki , gąbeczki itd .. Każdy tapecer wykona to bez problemu. Najprosciej bedzie podjechac do ogarnietego tapicera i powiedziec oco chodzi . A napewno coś wyczaruje . czasami wystarczy dokleic kawałek gąbki (1cm ) w danym miejscu gdzie jest ugniecione i jazda bedzie profi .
Opik niechce mi sie już pisać w 568 poście ...
10 zdań odpowiedzi ...
to lepiej pisać 20 stron poco , dlaczego , jaka pogoda .. i później trzeba szukać przez 30 stron odpowiedzi do konkretnego tematu którego szukamy .Nie tedy droga chyba . Na innych forach na których udzielam sie z dziedziny VAGa ... wchodze w temat z problemem i czytam 2-3 posty niżej i już mam odpowiedz , a do rozmów dlaczego poco , jakie ktoś ma zdanie na ten temat są inne posty do pogadania .