Witam.
Mam pytanie w jakiej temperaturze można to nakładać? Bo kupiłem silikon do uszczelek ale oprócz instrukcji i ostrzeżeń nie pisze nic w jakiej temperaturze to kłaść.
Moderator: Moderator
jesli auto masz w garazu to mozesz odrazu popsikac uszcelki.Gadom napisał(a):wiec poczekać na jakiś plus w temperaturze i nasmaruje
no ja uzywam tylko do uszczelek w dzwiach ,bagazniku i ta mala pod maska co jestGadom napisał(a):a coś oprócz uszczelek się jeszcze smaruje?
swatu napisał(a):jesli auto masz w garazu to mozesz odrazu popsikac uszcelki.
swatu napisał(a):no ja uzywam tylko do uszczelek w dzwiach ,bagazniku i ta mala pod maska co jest
Gadom napisał(a):pod maska? gdzie tam kurde jest pod maska chyba nie zwróciłem uwagi wogole na to
dokładnie tylko ze u mnie wygłuszenia nie ma ,a wiele osób z ta uszczelka gumowa ma problem podczas zakladania BRY .Sivy napisał(a):Powyzej ucha od zamka sa otwory, tam sie ja wpina. Chyba chroni wygluszenie maski przed namakaniem.
ja słyszałem a nawet raz stosowałem wazeline kosmetycznakaparri napisał(a): ktoś jeszcze się spotkał z takim zastosowaniem ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości