Moderator: Moderator
a czy ma ktos jakies fotki jak przebiega ta operacjathomasg napisał(a):jesli masz kombi to napewno mocowania tylnej kanapy są inne ( szerokość,wysokość), bez przeróbki kanapa nie siądzie , jak masz flexa i spawarkę to robota na 30 minut żeby to przerobić
ewentualnie czy nie łatwiej byłoby mi naciągnąć materiał z recaro na tylna kanapę która mam, a mam polkubelki z wersji bon jovi na pierwszy rzut oka obydwie kanapy za wiele się nie różnią ale może jestem w błędzie. Mowa rzecz jasna tylko o tylnej kanapie.Taksi napisał(a):a czy ma ktoś jakieś fotki jak przebiega ta operacjathomasg napisał(a):jesli masz kombi to napewno mocowania tylnej kanapy są inne ( szerokość,wysokość), bez przeróbki kanapa nie siądzie , jak masz flexa i spawarkę to robota na 30 minut żeby to przerobić
Taksi napisał(a):na pierwszy rzut oka obydwie kanapy za wiele się nie różnią ale może jestem w błędzie. Mowa rzecz jasna tylko o tylnej kanapie.
to już z przyłozenia musisz brać , wkładasz kanapę i widzisz - gdzie co przyciać, podnieść ew. opuscić, kołki na pewno były inne , krótsze bądż dłuższe nie pamiętam. Uchwyt górny ( zatrzask ) jest też chyba inny. Środkowy uchwyt w kombi tez bodajże inaczej leży i jest inaczej profilowany.Taksi napisał(a):a czy ma ktos jakies fotki jak przebiega ta operacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości