Skóra do golfa

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez ER77 » 19 lut 2012, o 08:35

thomasg napisał(a):EiR HotTeam, wyszło niepowtarzalnie :ok: drugich takich nie ma i oto chodzi , z odsprzedażą na pewno nie będziesz miał problemu :-D

Dzięki Thomaszu :-D Bo Syncro tworzone dla niepowtarzalnej Kobietki :serce:

Taxi musisz wczytać się jeszcze raz w moje wypociny, to na pewno wyczytasz ile zainkasował owy ,,artysta" Jedynych kosztów których nie podałem to bena na dojazdy.
ER77
Badacz tematu

Postprzez sitek699 » 19 lut 2012, o 09:42

:-o no chlopaku miodzioooo :) chcialbym taka galke zmiany biegow:)
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
sitek699
Members

Postprzez Taksi » 19 lut 2012, o 11:10

A doczytałem :-D pewnie nie doczytałem, czytając co zainkasował wcześniej owy Artysta ;-) no to w sumie nie tak drogo wzioł jedynie ta skorka ma cenę ale dla takiego efektu gra warta świeczki.
Taksi
Gaduła

Postprzez ER77 » 19 lut 2012, o 14:04

Życie po raz kolejny potwierdza starą chińską :shuriken: mądrość:

Nic drożej nie kosztuje niż te tanie rzeczy

Zanęcony ceną miałem za swoje :hyhy: Dużo by opowiadać co i jak się działo żeby efekt końcowy był do przyjęcia, gość ma/miał potencjał na dobrego tapicera, ale problem z :drynienie: o czym początkowo nie miałem pojęcia, zrobiły z niego tylko niezłego taPicera Tak więc czasem lepiej dołożyć parę złociszy i mieć święty spokój za pierwszym podejściem. To co ,,zaoszczędziłem" wydałem na dojazdy, stracone nerwy nie do oszacowania hehe
ER77
Badacz tematu

Postprzez variant yacht » 21 lut 2012, o 22:47

m_ajor91TDI napisał(a):Witajcie koledzy. Podłaczę się do tematu iż sam zainwestowałem w skóry do mojego Variancika. I tak : kupiłem skóry z 5 drzwiowego hetchbecka wraz z boczkami i kopertówkami. Fakt z tylna kanapą do kombiaka jest mały problem lecz da sie z tym w miare szybko uporać ;D Nie pasuje idealnie tzn. zaczepy dolne pasują tylko górne nie chcą się zamykac na te zatrzaski , gdzie sie składa wyciągając raczkę oparcie. Lecz tak jak mówię jest to do zrobienia i myślę że nikt nie bedzie miał zbyt dużego problemu ;P
a wystarczylo tylko blache oparcia przełożyc, zamiast ciecia/gięcia....
variant yacht
Badacz tematu

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Wnętrze