szajbusnet napisał(a):Opuść oparcie tylnej kanapy i sprawdź czy nadal skrzypi.
a to może mieć coś wspólneg?
Moderator: Moderator
szajbusnet napisał(a):Opuść oparcie tylnej kanapy i sprawdź czy nadal skrzypi.
LukTychy napisał(a):szajbusnet napisał(a):Opuść oparcie tylnej kanapy i sprawdź czy nadal skrzypi.
a to może mieć coś wspólneg?
szajbusnet napisał(a):wystarczy psiknąć WD w lewy zatrzask(zamek) od oparcia kanapy..
to ino w rajchu bez urazy menMTuner napisał(a):wyrwanie wszystkiego do golizny i postawienie całego wnętrza od nowa wraz z wygłuszaniem
darkmen21 napisał(a):szajbusnet napisał(a):wystarczy psiknąć WD w lewy zatrzask(zamek) od oparcia kanapy..
stary bardzo ciekawe co piszesz, z tego co wiem WD ma włąściwości penetrujące a nie smarne, więc psiaknie tego w skrzypiące miejsca to jak dla mnie pomyłka.
Jak Ci skrzypi to prosta rada.niech ktoś prowadzi auto a ty lokalizuj po budzie skąd to jest-sam tak robiłem i doszłem. U mnie piszczał plastikowy wew. próg, bo lakiernik ułamał jeden z zatrzasków. teraz piszczy mi coś przy pasach i fotel, ale mam to w de.
To są auta wiekowe i niestety trzymania plastików wieczne nie są, szczególnie na naszych"drogac"-jeśli można ten ser tak nazwać.
A metody typu:to ino w rajchu bez urazy menMTuner napisał(a):wyrwanie wszystkiego do golizny i postawienie całego wnętrza od nowa wraz z wygłuszaniem
nie był do ciebie, Ty się możesz urazować -uwaga szajbusnet, to nie mój błąd jak powyżej tylko celowy zabieg wiesz taka zabawa słowemszajbusnet napisał(a):bez urazy men
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości