Popukaj we wszystkie plastiki,tylko bez przesady z sila , podsufitka na stykach z blacha tez moze ocierac i skrzypiec... U mnie kiedys np. drgaly prowadnice zaglowkow z tylu...
Miejsc do skrzypienia jest mnóstwo - od progów po sufit. Wydaje mi się, że najczęściej skrzypią słupki przy pasach bezpieczeństwa. Mi kiedyś skrzypiał nawet schowek
moja wizja pozbycia się tych pisków to po pierwsze zanurzenie golfa w oliwie, ale to nie realne, po drugie, sa takie spraye z oliwą i można by gdzie nie gdzie psiknąć choćby pod sufit lub w słupki. Trzecia wizja i najbardziej realna i mądra do zrobienia to wyrwanie wszystkiego do golizny i postawienie całego wnętrza od nowa wraz z wygłuszaniem, bo inaczej to robota głupiego a i na głowę można dostać. Powodzenia
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
MTuner, no i może masz racje z tą trzecią wizją lecz ja mieszkam w bloku i pod klatką raczej tego nie bd robił więdz musze jakoś to wykąbinować... ale dzięki za sugestie