Elo
od czasu jak mam gwint to wiadomo trochę autem pobuja nie nierównościach i przez to sprężyny w fotelu trochę też pracują. Da się coś zrobić by fotel nie skrzypiał? jest to trochę denerwujące
Moderator: Moderator
killah napisał(a):Elo
od czasu jak mam gwint to wiadomo trochę autem pobuja nie nierównościach i przez to sprężyny w fotelu trochę też pracują. Da się coś zrobić by fotel nie skrzypiał? jest to trochę denerwujące
K@mil napisał(a):killah napisał(a):Elo
Wyciagasz fotel (3minuty) i smarujesz smarem szyny i ta czesc gdzie fotel sie zabezpiecza jak sie przesuwa u mnie pomoglo.. no chyba ze skrzypią Ci sprezyny w fotelu x)
niestety nie ma:)killah napisał(a):no właśnie o to chodzi chyba nie ma na to żadnej rady :d
to niezbyt dobry środek smarny, to raczej do śrubekdarius84 napisał(a):WD-40 lub inny podobny srodek i psikamy:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości