Swap el szyb

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Swap el szyb

Postprzez scyzormks » 27 lis 2012, o 17:24

Witam

Panowie mam okazje zakupic kompletna przekładke el szyb 3d.

Moj golf 92 gtd r korbotronik w drzwiach. hehe

Jest jeden problem ktory mnie nurtuje a mianowicie czy plastikowe przełaczniki ktore znajduja sie w ,,raczkach,, drzwi beda pasowały do manulanych plastikow? Tzn czy wymiar ten sam itd.

I czy cos procz korb trzeba usuwac z drzwi i czy trzeba przeprowadzac wysrubowane modyfikacje?

Jesli ktos zna temat prosze o pomoc i gdyby miał ktos fotostory bo na forum nie moge znalezc a szukałem.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 29 lis 2012, o 10:16 przez scyzormks, łącznie edytowano 1 raz
scyzormks
Gaduła

Swap el szyb

Postprzez mate157 » 27 lis 2012, o 18:40

Plastiki pasują , tak samo siłowniki plug&play, wykręcasz stare i montujesz elektryczne. Jeśli masz wiązkę to góra 2h i zrobione
mate157
Badacz tematu

Postprzez killah » 29 lis 2012, o 08:56

w 2 godziny to na pewno tego nie zrobisz. Aczkolwiek wielkiej logiki nie ma. Kupujesz wiązkę centralną i te z drzwi + siłowniki. Podłączasz wg schematu i tyle. Najwięcej manewrowania to przełożyć wiązkę pod dechą bez zdejmowania jej. Trochę jest zabawy.
killah

Postprzez Gofer » 29 lis 2012, o 10:15

scyzormks napisał(a):gdyby miał ktos fotostory bo na forum nie moge znalezc a szukałem

Pod poniższym linkiem masz fotostory z montażu KIT'a.
Do obejrzenia i wykozystania częśc mechaniczna bo elektryka to niezła rzeźba .

http://www.a1electric.com/golf.htm
Gofer
Gaduła

Postprzez pablomed » 29 lis 2012, o 22:43

Z tym wyjątkiem że tapicerka drzwi w euro wersji nie jest na wkręty z boku na tych fotkach tylko na zatrzaski, ale poza tym fotki się przydają.
pablomed
Members

- - -

Powrót do Wnętrze