elo
pomyłem wszystkie plastiki, ramki itp etc i efekt jest taki i nawet mnie już zadowala (w rzeczywistości jest jaśniej bo aparat słaby):
jak widać tylko 0 jest niedoświetlone i już wiem czemu:
Nie wiem dlaczego ten plastik ma taki łuk w miejscu gdzie jest cyfra 0. Wygląda to na seryjne ale dlaczego to nie mam pojęcia. Sądzę że gdybym dostał plastik taki jak masz ty (na focie nie widać żadnego łuku w tym miejscu) to 0 było by oświetlone tak jak cała resztę.
Dodatkowo połamałem pająka na pół... nie da się/nie umiem wsadzić tej białek osłonki tak żeby czubek zielonej osłonki na żarówkę był na górze:
Ostatecznie się udało i regulacja ciepło-zimno nie świeci już na biało na górze. Jednak za cenę połamanego pająka ale jak na razie nie widać problemu z tym zwiazanego.
Miałem też wsadzić żarówkę 2.3 W tam zamiast 1.2 ale te co kupiłem okazały się wadliwe. Sprzedawca dał mi 1x 1.2 i 1x2.3 z czego ta 2.3 się tylko żarzy a nie świeci... muszę kupić inne i zobaczymy jak będzie potem. Tak czy siak poszukam plastiku bez tego wygięcia.
Acha u mnie napis Air Kondyszyn był od środka zaklejony na czarno. Też nie wiedzieć czemu.