Jakoś niechce mi sie wierzyc że te szybry podchodzą do mk3 jak by pasowały to wystarczyło by zmienić i nie było by takiego wielkiego halo wokół tych pękających prowadnic. A tak wszyscy je reperują. najlepiej niech ktoś to sprawdzi i wtedy napisze czy faktycznie pasują. To ze pokrywa z wierzchu ma podobne wymiary nic nie znaczy.
konstrukcja tak ale material z ktorego sa wykonane sa lepsze wiec to dodaje im zywotnosci ... jak kos przelozy w swojego gofra jakis inny szyberek niech napisze czy wszystko gra ....
mam juz ten dach. nie zkładalem jeszcze bo za zimno na ta robote. bez zgrzewy browarów i grilla nie ruszam ale z ciekawosci zmierzyłem ten od galaxy a pozniej na szrocie od golfa 3. wymiary wszystkie takie same. jezeli chodzi o ogolny wyglad łacznie z prowdnicami roznicy nie widze nawet w tym dachu co kupilem jest silniczek z oznaczeniem vw w kolku.
Jak w koncu zaloze to dokladnie powiem czy dziala i czy nie bylo problemów ale na pierwszy rzut oka wszystko jest takie samo tak jak mówi sirGrzesio