tylna kanapa

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

tylna kanapa

Postprzez k-m-r1 » 5 lut 2010, o 01:14

mam takie pytanie w czym jest różnica między tylną kanapą całą a dzieloną??
czy da sie załorzyc dzieloną gdy mam całą?? najbardziej chodzi mi o rozwiązania konstrukcyjne

ps czy golfy miały kanapy z podłokietnikiem? albo z możliwością sięgnięcia do bagażnika??
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

tylna kanapa

Postprzez saladrus » 5 lut 2010, o 09:49

Wydaję mi się że kanapa dzielona ma inne mocowanie (są 3 lub 4 zawiasy)

podłokietnik był montowany w Ventylu więc kanapę można przełożyć .
saladrus
Members

Postprzez k-m-r1 » 5 lut 2010, o 11:43

saladrus napisał(a):podłokietnik był montowany w Ventylu więc kanapę można przełożyć .
:?:
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez K@mil » 5 lut 2010, o 11:59

saladrus napisał(a):podłokietnik był montowany w Ventylu więc kanapę można przełożyć .

kanapa z podlokietnikiem byla w VW VENTO... pasuje ona do Golfa3.
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Misiek_B » 5 lut 2010, o 12:08

k-m-r1 napisał(a):mam takie pytanie w czym jest różnica między tylną kanapą całą a dzieloną??
czy da sie załorzyc dzieloną gdy mam całą?? najbardziej chodzi mi o rozwiązania konstrukcyjne
jak najbardziej tylko musisz zdobyc jeden element taki trójkat który mocuje sie do podłogi w poblizu środkowego pasa w niego wkłada sie srodek oparcia właśnie , bo same siedzisko pasuje bez przeróbek.
Ostatnio edytowano 5 lut 2010, o 12:20 przez Misiek_B, łącznie edytowano 1 raz
Misiek_B
Czytacz

Postprzez K@mil » 5 lut 2010, o 12:19

jak najbarziej tylko musisz zdobyc jeden element taki trójkat który mocuje sie do podłogi w poblizu środkowego pasa w niego wkłada sie srodek oparcia właśnie , bo same siedzisko pasuje bez przeróbek.

jak takie cos bedziesz potrzebowal to powiedz mam na czesci kanape tylna dzielona (moze cos takiego jeszcze zostalo)

Obrazek

Obrazek
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez k-m-r1 » 5 lut 2010, o 23:32

akurat znajomy złomuje auto i zastanawiałęm sie czy nie brac ale chyba zamontuje :)
k-m-r1
Weteran

- - -

Powrót do Wnętrze