witam
Czy jest w ogóle WANDER-BAUM wpinany do kratki nawiewu zamiast choinke? Chodzi o czarny zapach
Moderator: Moderator
pablomed napisał(a):"czarny zapach" a co to??? Kolego nie wieszaj dziadostwa po aucie. Kup sobie olejek zapachowy jaki chcesz nasącz nim cokolwiek chłonnego zamknij w buteleczce po lekach z małym otworkiem w zakrętce i gdzieś umieść tak żeby widac nie było.
scyzormks napisał(a):pablomed napisał(a):"czarny zapach" a co to??? Kolego nie wieszaj dziadostwa po aucie. Kup sobie olejek zapachowy jaki chcesz nasącz nim cokolwiek chłonnego zamknij w buteleczce po lekach z małym otworkiem w zakrętce i gdzieś umieść tak żeby widac nie było.
Czarna choinka a co to za zapach to nie wiem wiem ze jest wyczesany w kosmoo
dawidek1991 napisał(a):Oczywiście, ze tak. Ładny zapaszek, posprzątane ładnie i już inny samochód, a nie tak jak w zime, gumowe dywaniki, ciapa, błoto... Już się nie mogę doczekać tej wiosny ;D
A choinki to już taka tradycja ;D Wczoraj własnie w realu widziałem choinki za 7zł z wander baum... Zdrożały... ;D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości