Panowie mam taki problem mianowicie uszelniłem bagadażnik poniewaz zbierała mi sie woda kolo kola zapasowego znalazłem dwie dziurki i zakleiłem je silikonem wczoraj ojciec wzioł golfa i pojechał do pracy cały dzien auto stało na dworzu i nie spadła ani jedna kropla deszczu a dzisiaj rano otwieram badaznik podnosze podłoge a tak mokro jak nie wiem co Tak sie wkurzyłem jak nigdy moze miał z was ktos taki przypadek Przejzałem juz wszystkie tematy na temat wody w bagazniku
własnie, spróbuj tak zrobić, ja miałem tak w moim poprzednim samochodzie, i rozkładałem ręce, ale u mnie było tak że raz był tam gnój a raz sucho jak pieprz w zalezności od dni suchych oczywiście. Tak samo pod wykładziną, jak pchałem pod nią kable do wzmacniacza to było tam mokro, a jak po jakims czasie demontowałem kable, to było sucho. Gdzieś miałem widocznie miejsce które lubiła woda...
czitos82 napisał(a):u mnie leciało pod lampa gdzie sa zgrzewy blachy od karoseri,puściła masa uszczelniająca,mała dziurka a wody od groma ,zakleiłem i jest sucho
to sie nazywa masa uszczelniająca na pędzel robią ją różne firmy np.boll
wydrapujesz tam gdzie leci bierzesz paste na palec i zaklejasz,szybko schnie.
puszka kosztuje ok 30 zł(1 kg) kupisz tam gdzie lakiery lub w motoryzacyjnym