No to jeszcze ode mnie propozycja- mi lała woda z 5 miejsc do bagala:
-spod obu lamp tutaj pomogło odkręcenie, dokładne wyczyszczenie lampy jak i auta i wypranie uszczelki (przemycie w wodzie z proszkiem ) bo był na niej już aż taki śliski nagar. Choć na pierwszy rzut oka nie wyglądała źle powiedział bym że dobrze. Po tym dokładnie solidnie silikonu na auto na lampę i na uszczelkę z każdej strony.
-a kolejne trzy miejsca ukryły się pod osłonką rejestracji!!! to był hit. Z zamka bagażnika jak i oświetlenia rejestracji waliła woda do środka nic widać nie było. Dopiero po odkręceniu od środka tej osłonki co jest na klapie zobaczyłem że są trzy zacieki dokładnie w miejscach oświetlenia i zamka. Odkręcić musisz ta listwę cała w której jest oświetlenie tablicy wszystko wyczyścić i baaaardzo dokładnie zasilikonować. Może się to wiązać z późniejszym problemem wymiany oświetlenia tablicy ale pozbycie się wody ważniejsze. I pamiętaj tam jak zdejmować będziesz tą wewnętrzną osłonkę to jest śruba w uchwycie żebyś na chama wyrwać nie chciał a reszta zatrzaski. Jeszcze kończąc tą książkę to woda dlatego się pojawia w bagażniku bo w klapie jest specjalna dziura którą woda się wydostaje właśnie do środka (gdy jakoś się tam dostanie) auta po to by nie stała w tej klapie