przez adams » 4 wrz 2008, o 20:14
pziombro nie pociesze Cie ale tak jak koledzy mowia, nagrzewnica, 10 godzin to gratuluje mi to zajelo duzo dluzej tylko ze ja wyciagalem caly ten uklad nawiewowy poniewaz gąbka od przegrodki cieplo/zimno byla juz skruszala, i Tobie tez polecam sie zaopatrzec w taka cienką gombke i sobie wykleic na nowo bo skoro juz Ci cieknie ciurkiem to znaczy ze te gabki beda w jeszcze goreszym stanie prawdopodobnie niz u mnie, Daj mi meila na PW to Ci podam instrukcje do rozebrania kokpitu bo są w pdfie a tego formatu forum nie przyjmuje. w instrukcji jest ze jak masz oryginalna kierownice to moze sie nei obejsc bez zdemontowania, ale ja mam wersje z poduszkami i powiem Ci ze kierownica na maksa na regulacji na dół i deska schodzi. Wspolczuje roboty ale po wymianie bedziesz mial swiety spokoj, i ja bym nie oddal tego w obce łapy poniewaz sam sobie to zrobisz delikatnie i nic nie polamiesz , a wiem jak mechanicy podchodza do sprawy, a to ze potem stuka puka i kable leza nie tam gdzie byly to juz ich nie interesuje bo i tak sie nie skapniesz.