Wyciszenie Golfa III 3D

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Postprzez Basior1997 » 1 lut 2012, o 11:38

prezesik25 napisał(a):dokładając dodatkowe gumowe maty zwiększasz masę auta, a przy moim "największym" silniku nie jest to wskazane.
poprostu wymianic silnik :-) w moim przpadku to juz całkiem bliski plan :-)
perver88 napisał(a):również mam takie zdanie na temat tych mat ale jak czytam po Internecie to chwalą maty GSM 04, że niby są lżejsze i b.dobrze wygłuszają auto ale są droższe.
miałem juz stycznosc z tymi matami i faktyczne sa lekkie,ale juz cena nie jest taka lekka ;-)
thomasg napisał(a):Basior1997, nie wiem czy jest sens dokładać coś na zapas - " a nuż będzie lepiej "
mi sie wydaje ze wiecej mat lepsze wygłuszenie ale jak mówie wydaje mi sie :-)
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Basior1997
Members

Postprzez adziok09 » 5 lut 2012, o 00:06

Mam pytanie do prezesika25
Co to za wygłuszenie na dzwiach bo mam podobne coś i to wygłuszenie do paneli tzn. pod jest to nawet tanie daje cos to? a co do filcu to montowałem podobny do mondeo mk3 do bagażnika (podłoga) szczerze to różnica żadna ale tam wygłuszenia fabryczne są niezłe może dlatego ale w golfie 3 nic nie ma sama blacha wypowiecie się cos na ten temat, warto montować filc, czy te maty bitumiczne ? Czekam na opinie.....
adziok09
Badacz tematu

Postprzez prezesik » 5 lut 2012, o 23:06

Jezeli chodzi o ta pianke od paneli na drzwiach to montowalem ja tylko z tego powodu, ze mialem uszkodzona oryginalna folie i woda dostawala mi sie do srodka. Wygluszenie z tej pianki zadne.
prezesik
Members

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Wnętrze