Wykładzina w bagażniku

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

Wykładzina w bagażniku

Postprzez bluder » 24 paź 2009, o 21:56

Macie jakiś sposób by zastapić czymś orginalną wykładzine w bagażniku?bo moja sie juz zestarzała i jest taka miekka,że sie aż zapada.
bluder
Czytacz

Wykładzina w bagażniku

Postprzez K@mil » 24 paź 2009, o 22:10

Macie jakiś sposób by zastapić czymś orginalną wykładzine w bagażniku?bo moja sie juz zestarzała i jest taka miekka,że sie aż zapada.

najlepiej kupic druga uzywana... w dziale sprzedam duzo jest samochodow rozbitków z których wlasciciele sprzedaja rzeczy...

A jak juz chcesz czyms zamienic to najlepsza bedzie jakas wykladzina, cos podobnego do dywanu... ale ja bym zrobil tak jak w pierwszym zdaniu :P kupic drugaa :)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Tomuś » 24 paź 2009, o 22:11

Kup jakąś wykładzinę dywanową dotnij na wymiar i gotowe ;-)
Tomuś
Badacz tematu

Postprzez peciks220 » 24 paź 2009, o 22:52

na allegro jest kilka więc możesz kupić drugą tak jak pisze K@mil,
http://www.allegro.pl/listing/search.ph ... category=0
;-)
peciks220
Badacz tematu

Postprzez killah » 25 paź 2009, o 12:28

możesz również zrobić taki motyw że wycinasz ze sklejki pod wzór okładziny płytę a potem z 2 stron obijasz okładziną (od dołu żeby nie pukało i podskakiwało) i masz wtedy bardzo porządne dno w bagażniku
killah

Postprzez swatu » 25 paź 2009, o 12:40

killah napisał(a):możesz również zrobić taki motyw że wycinasz ze sklejki pod wzór okładziny płytę a potem z 2 stron obijasz okładziną
,dokladnie to samo bum zalecił .zrobic cos na wzór jak robione sa zabudowy subwooferów w miejscu koła zapasowego.
ja jeszcze dodał bym zrobic abudowy boczków bagaznika i takze obic materiałem ,najlepiej takim co nie przyciaga brudu.
swatu
VIP

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Pascal » 26 paź 2009, o 11:32

killah napisał(a):możesz również zrobić taki motyw że wycinasz ze sklejki pod wzór okładziny płytę a potem z 2 stron obijasz okładziną (od dołu żeby nie pukało i podskakiwało) i masz wtedy bardzo porządne dno w bagażniku

Ja właśnie tak jak kolega mówi zrobiłem... wyciąłem ze sklejki wzór okładziny z bagażnika potem obkleiłem (butaprenem) sklejke materiałem do obijania i wszystko elegancko wygląda...To samo zrobiłem z oparciem kanapy widocznym po otwarciu bagażnika.Zostało mi obić tylko boczki ale jakoś zima mnie zastała a gdy jej teraz nie ma mi się nie chce :wstyd:

Obrazek

Obrazek
Pascal
Members

- - -

Powrót do Wnętrze