Moderator: Moderator
K@mil napisał(a):Witam panowie mam problem wylało mi się gdzieś około 1 litra oleju do silnika w bagażniku i teraz mam pytanie jak się tego pozbyć??
wyciągnąć tapicerke/wykładzine i zabrać ją do prania w domu
Mateusz13041 napisał(a):Wiem tylko teraz pytanie czy zwykły proszek podoła z tym olejem
K@mil napisał(a):Mateusz13041 napisał(a):Wiem tylko teraz pytanie czy zwykły proszek podoła z tym olejem
Jak swieza plama to wyciagnac szybko tapicerke i uzyc proszku a pozniej np Ludwika zobaczyc jak bedzie wygladac po tym zabiegu
Tapicerka z bagaznika ma ciemny kolor to mysle ze powinno byc dobrze...
Mateusz13041 napisał(a):K@mil napisał(a):Mateusz13041 napisał(a):Wiem tylko teraz pytanie czy zwykły proszek podoła z tym olejem
Jak swieza plama to wyciagnac szybko tapicerke i uzyc proszku a pozniej np Ludwika zobaczyc jak bedzie wygladac po tym zabiegu
Już praleczka chodzi z matą jak będzie kiepsko wyglądać to podjadę na szrot i kupie nowa za parę groszy
K@mil napisał(a):Mateusz13041 napisał(a):K@mil napisał(a):Mateusz13041 napisał(a):Wiem tylko teraz pytanie czy zwykły proszek podoła z tym olejem
Już praleczka chodzi z matą jak będzie kiepsko wyglądać to podjadę na szrot i kupie nowa za parę groszy
Sa niby srodki na olej ale moim zdaniem nie warto i lepiej jak sam zaznaczyles kupić uzywana tapicerke, mysle ze to wyjdzie taniej niz reanimacja starej roznymi srodkami itp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości