Jeżeli coś to zmieni mogę jeszcze dodać że rok golfa był 96 i 100 procęt obrotek był do 6 tys nie wiem jaki silnik wiem że ja chciałem kupić dizla i jak zobaczyłem że do 6 to poyslałem benzyna i mnie nie interesowało, bo autko było zamkniete i tak przez szybe luknołem.
Każdy diesel z rodziny VAG i nie tylko ma obrotek do 6000 obr, z tym że w mk3 tej szóstki nie ma a jest tylko podana skala w kreskach. Miałem poprzednio Opla w dieslu i też było 6000, ojciec ma Toledo II TDI i też jest do 6000.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Procent napisał(a):Każdy diesel z rodziny VAG i nie tylko ma obrotek do 6000 obr, z tym że w mk3 tej szóstki nie ma a jest tylko podana skala w kreskach.
Procent, raczej się mylisz rację ma Bradley, dla przykładu masz licznik z diesla:
Mi pozostaje tylko myśleć że to ni był dizel bo naprawde fajny był a że zobaczyłem taki obrotek to się zabrałem i poszłem autko stało na giełdzie i było po zamykane chyba komuś nie zależało na sprzedaży.
Będzie inny przebieg. Zrobię foto opla i toledo i sami zobaczycie. 6 w obrotomierzy widocznie im się nie zmieściła. Jeszcze nie widziałem auta poniżej 6000 obr.
a dla przykładu to ja mam taki licznik
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!