Moderator: Moderator
gmelc napisał(a):Na czerwono zaznaczyłem miejsca gdzie są przylutowane.
Wie ktoś czy mogę przelutować sobie lcd z innego licznika? I czy wymaga to dużej precyzji? Wogóle ma ktos taki licznik i próbował robic z nim coś podobnego?
Lcd jest na 100% do wymiany bo chyba trochę za mocno słonko mu przygrzało
jeżeli wtyka podpasi to powinno działać ale żeby być pewnym na 100% to poszukaj gdzieś pinoutu pewnie na elektrodzie będzieZnowu muszę odkopać temat
Czy jest jakaś szansa że licznik z POLO bedzie działał w golfie? Bo mogę nabyć bardzo fajny z srebrnymi tarczami.
Sam licznik z wierzchu wygląda identycznie jak w naszych MK3, nie wiem jak z wtyczką jest.
wyświetlacze są inne masz wyświetlacz na gumkach czy lutowany?Sivy napisał(a):To ja sie podepne. Jesli licznik ma MFA to wyswietlacze sa takie same jak te bez MFA ? Na chlopski rozum wyswietlacz jest wyswietlaczem i jest po to zeby wyswietlac co mu dane, wiec roznicy nie bedzie. Moj od godziny raz wyswietla pelna godzine, raz czesciwo, raz prawie wcale nic nie widac. Uszkodzony czy nie łaczy ? Moze macie jakies wskazowki.
Błażej napisał(a): tylko że numwery licznika nie sa takie same jak przełoże to bedzie wszystko dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości