darius84 napisał(a):czyli moglem mfa nie miec? widze,ze te nasze golfiki robili,jak chcieli
jak ktos zaplacil za mfa to bylo a jak nie zaplacil i nie chcial to nie bylo... tak samo jest z kubelkami i innymi rzeczami... niektorzy poprostu wybierali sobie sami co chcieli... idzcie do salonu i zobaczcie jak to teraz dziala, wtedy bylo pewnie tez podobnie.
-listwy boczne ze znaczkiem GTI
-na klapie GTI
-klime
-poduche tylko od kierowcy
-kubełkowe fotele
-el. lusterka
-lampy tylne "hella"
-biale blendy
-noo sierpy, hokej ..ale to chyba norma
Wszystko fajnie tylko zastanawia mnie to ,ze skoro mam niby GTI to dlaczego na tej naklejce w bagażniku mam wersje GL
I dlaczego mam 75 kucyków... co to za lipna wersja tego GTI... a bity nie był bo sprawdzone
idenabre, widac z tego ze masz jakiegos składaka golf pewnie dostal od kazdego uzytkownika jakis nowy gadzet i tak stalo sie ze jest udającym gti u nas na forum takich duzo
idenabre, to zwykły Golf GL, a poprzedni właściciel pozakładał listwy od GTI, znaczki itd
a co do ABSu i poduszek to w standardzie była jedna po 96 (rynek europejski), dwie były w GT i GTI, ABS w GT i wyżej standard po 96, ale i tak wszystko jest zależne od tego W JAKIM KRAJU BYŁO AUTO SKŁADANE, W JAKIEJ FABRYCE i na JAKI RYNEK PRZEZNACZONE! Np w 20 Jahre na Włochy nie było "Nokia DSP" a w wersji na wielką brytanie przyklejali indywidualne tabliczki z numerem egzemplarza itp
ja mam ABS, 2 poduchy , szybki w prądzie przód i tył, elekryczne lustereczka, podgrzewane spryski, wspomaganie oczywiscie, klima, podgrzewane połkubełki, MFA, listwy GT . i chyba to tyle... a jeszcze sierpy, nakladki progów, brak szyberku i klimatroniku..klima manualna:(
Ostatnio edytowano 1 lip 2010, o 21:15 przez nielegalny23, łącznie edytowano 1 raz
1.9 tdi 1z 95 r
4 el szyby el.
el i podgrzewane lusterka
el szyber
2 poduszki,
abs
grzane spryskiwacze
a nie mam mfa i były bębny z tyłu ale już założone tarcze;)
ja uwazam ze kazdy gt ma to co chcial pierwszy wlasciciel dlatego rozne sa opcje wyposazenia
w moim z marca 96 roku jest m.in.:
- pakiet gt (sierpy, listwy, lotka)
- mfa
- abs
- 2xszyby el.
- lusterka el.
- polkubly
- grzane fotele
- 2xairbag
- climatronic
- wspomaganie
- tarcze przod i tyl