Moderator: Moderator
mojzesz09 napisał(a):Nie mozesz wymienic napinacza pasa, musisz zmienic cały pas. Wymien tylko ten ktory wystrzelil, jesli reszta jest ok to je zostaw.
bioly21 napisał(a):trzeba sie podlaczyc pod komputer , skasowac bledy i ustawic je na nowo , tylko patrz na rece przy ustawianiu bo moje byly ustawione tak bucowo ze wybuchly przy kolizji 15km/h a nie mialy prawa wybuchnac
Bradley napisał(a):bioly21 napisał(a):trzeba sie podlaczyc pod komputer , skasowac bledy i ustawic je na nowo , tylko patrz na rece przy ustawianiu bo moje byly ustawione tak bucowo ze wybuchly przy kolizji 15km/h a nie mialy prawa wybuchnac
Sensor ma nie tylko informacje o crash dacie ale takze tzw. ruchoma mase. To jak spece usuneli tylko crashdate, a ruchoma mase zostawili na zwarcie to nie dziwie sie... rownie dobrze poduchy mogly wybuchnac po wjechaniu na pierwsza lepsza dziure.
Caly sensor podlega wymianie.
marcinkoz2910 napisał(a):najlepiej kupić nowy sensor z pewnego nie wypadkowego samochodu i podłączyć
jeśli wszystko będzie OK czyli: sensor, przewody i jaśki to błędy same znikają
sprawdzałem to podczas montażu AirBagu u mnie w samochodzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości