zaślepki na głośniki

Problemy zapytania związane z wnetrzem

Moderator: Moderator

zaślepki na głośniki

Postprzez Norbi2809 » 18 kwi 2012, o 19:53

Witam mam taki problem zamontowałem dziś nowe głośniki do golfa 3, były tam te zaślepki na dziurę od głośnika i teraz tak na tych zaślepkach (plastikowe są) od strony wewnętrznej nie ma siatki tylko są całe i nie da się tego założyc spowrotem , głośniki zostawiłem odkryte ale chciałbym je zakryć da sie coś z tym zrobic ?
Norbi2809
Berbeć

zaślepki na głośniki

Re: zaślepki na głośniki

Postprzez variant yacht » 18 kwi 2012, o 20:11

Norbi2809 napisał(a):Witam mam taki problem zamontowałem dziś nowe głośniki do golfa 3, były tam te zaślepki na dziurę od głośnika i teraz tak na tych zaślepkach (plastikowe są) od strony wewnętrznej nie ma siatki tylko są całe i nie da się tego założyc spowrotem , głośniki zostawiłem odkryte ale chciałbym je zakryć da sie coś z tym zrobic ?
owszem trzeba kupic siatki zamiast zaslepek, stary typ z metalowa siatka to koszt 20 za pare najczesciej, a tzw plastry miodu 30-40 za pare....ja ew mam zwykle na zbyciu...
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
variant yacht
Badacz tematu

- - -

Powrót do Wnętrze