Witam kolegów mam pytanko miałem mały przypadek szef kazał mi jechac swoim autem do pracy bo bus był w naprawie pracuje w ociepleniach siedze sobie na rusztowaniu auto stoi na parkingu pod rusztowaniem asz tu nagle pisk strzał ogladam sie a tu 5aut rozwalonych golf 4 prowoder passat b6 poszkodowanu fokus golf 3 (moj) fiat doblo fokus golf (moj) fiat stały na parkingu strzał był taki ze golf 4 zepchnoł passata w parking i 3 autka zostały uszkodzone była policja wszystko jak nalezy teraz ubezpieczenie w moim golfie uszkodzenia nastepujace zderzak alus 2lampy tylnie oby dwa nadkola jedno mocno drugie delikatnie pad autem zauwarzyłem w okolicy zderzaka ze jest jakas blacha pogienta ale to juz w domu pytanie jaka moze byc szkoda ? jaka sumka? 1997r 1,8 gaz druga sprawa policja napisała ze uszkodzone zostały oby dwa nadkola lampy zderzak nic nie było mowy o tej plaszce pod autem i miałem delikatnie w narozniku walnienta szybe z przodu i moze dało by rade czy jest taka opcja aby wmówic ze ta szyba była uszkodzona podczas udezenia chciał bym jeszcze nadmienic ze uderzenie było takie ze auto o poł metra w bok mi przestawiło
kilka fotek niestety tylko z jednej strony ale druga jest mniej ale jest element do malowania