Starscream – mogę z całą pewnością zdementować informacje o sposobach przyznawania zniżek w Link4, na które się powołujesz. Taka praktyka w naszym Towarzystwie Ubezpieczeniowym (i podejrzewam, że w każdym innym) nie ma miejsca. Potwierdzam natomiast, że przy szacowaniu wysokości polisy korzystamy z podobnego mechanizmu, ale myślę, że mniej „kontrowersyjnego” niż opisujesz
. Naszą intencją jest zidentyfikowanie klientów, którzy pomimo posiadania prawa jazdy nie prowadzili pojazdów i mają krótsze doświadczenie. Akurat w tym opisywanym przez Ciebie przypadku trafiliśmy na sytuacje odwrotną, dlatego chciałbym zbadać sprawę pod kątem rzetelności informacji przekazywanych przez konsultantkę. Jeśli chcesz, żebym bliżej przyjrzał się opisywanemu przez Ciebie przypadkowi, zajrzyj proszę na blog Link4 i podeślij mi przez skrzynkę kontaktową numer telefonu, z którego prowadziłeś rozmowę z konsultantką. Sprawdzę zapis rozmowy i wrócę do Ciebie z pełną odpowiedzią.
Kontakt blogowy nie wymaga logowania/rejestracji i służy TYLKO i wyłącznie do wysyłania odpowiedzi na konkretne pytanie. Na podany adres email nie będą wysyłane żadne oferty.