Moderator: Moderator
Witam! Mam kilka pytań:
Dwa lata temu kupiłem Golfa 3 od klienta on go nie przerejestrował gdy kupił od kogoś wcześniej, jeździłem nim dwa lata i ja też go nie przerejestrowałem i teraz sprzedałem go komuś innemu. Słyszałem, że jak kupiłem od kogoś nieprzerejestrowane auto i jak sprzedałem nieprzerejestrowane do może spotkać mnie jakaś kara.... Ile w tym prawdy
pomóżcie...
Adrian1607 napisał(a):30 dni? człowieku skąd to niby wiesz...
Paweu_mk3 napisał(a):kupno auta to i stać Cię na zarejestrowanie.
Ale tak robią tylko przeciętni zjadacze chleba..Cwaniak pojeździ a w razie stłuczki ucieknie z miejsca. Lubie to.
widocznie nie ktorych nie stać.
A nawet jak by ktos ci w bok wjechał i bys chciał od ubezpieczyciela kase to co Pojdziesz ze starym włascicielem hehe
miałem taka sytuacje ze koles chciał dowod z samochodu a auto było na ojca i to własnie moj ojciec musiał byc przy tym bo inaczej nie chciałAdrian1607 napisał(a): A auto nie przerejestrowane numery stare ubezpieczenie na mnie. Proste?
Adrian1607 napisał(a):A stary właściciel okaże się umową że sprzedał tego i tego dnia... a po za tym ubezpieczenie jest na osobę która kupiła, bynajmniej ja tak mam. A auto nie przerejestrowane numery stare ubezpieczenie na mnie. Proste? Więc w razie co ja mam przechlapane nikt inny.. Po za tym kto ucieka z miejsca wypadku? idioci..., albo pijani, brawa dla nich;]
Powrót do Wypadki / Odszkodowania / Ubezpieczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości