Moderator: Moderator
karolulewicz napisał(a):.Nie wiem czemu bo OC przychodzi nadal na tą osobę która mi sprzedała motor a ona już nie żyje i kwity dostaje jego żona ale nic ona z tym nie robi bo twierdzi że mi go sprzedała a ja go z tym oc dalej sprzedałęm.Dzięki za pomoc
14SoundSX napisał(a):k-m-r1 napisał(a): takie przerwy wyłapuje system automatycznie przychodzi pisemko
poczekasz 5-6 lat do przedawnienia to sie dowiesz
Możesz napisać czyj system to wyłapuje ?
k-m-r1 napisał(a):nic nie powinnno byc ale jak coś to za każdy brak ubezpieczenia nowemu włascicielowi przyjdzie zapłącic a jak pokaże umowe że ma od Ciebie z datami to Tobie za kazdy rok braku może wskoczyc 2500 zł
karolulewicz napisał(a):Kupiłem go oczywiście z ważnym ubezpieczeniem .I teraz mam problem bo go sprzedałem kolejnej osobie z ubezpieczeniem poprzedniego właściciela a ja go nie zarejstrowalem na siebie i teraz nie wiem czy coś mi za to grozi
k-m-r1 napisał(a):karolulewicz napisał(a):Kupiłem go oczywiście z ważnym ubezpieczeniem .I teraz mam problem bo go sprzedałem kolejnej osobie z ubezpieczeniem poprzedniego właściciela a ja go nie zarejstrowalem na siebie i teraz nie wiem czy coś mi za to grozi
Powrót do Wypadki / Odszkodowania / Ubezpieczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości