przez k-m-r1 » 8 lip 2013, o 21:59
a wienc tak na szybko
zadzwon do ubezpieczalni i zapytaj jak to wygląda
nie wiem jak Twoje ale moje wycenili na 3100 z czego wartosc auta powypadku to 500 zł
a ja dostałem w przednie koło kierowcy niby nie mocno ale dżwi koło przedni błotnik do wymieny i kto wie co jeszcze w zawieszeniu
Wycena Twojego auta jest zaniżona
dla porównania moje 1.4 z 93 roku + lpg jest lepiej wycenione
zadzwon do ubezpieczalni zapytaj jak sprawa wygląda
auto było holowane? masz fakture za hlowanie? to za to też musisz dostac kase
miałes leczenie i kolega? jest dokumętacjamedyczna że byłes gdzies i leczyłes sie? z tego można dostac nawet i 3 koła na osobe czasem wiecej ...
cos było w aucie może smartfon / laptop uszkodzony? też mają zwrucic kase
wracając do sedna dzwonisz i pytasz jak sprawa wygląda i czego jeszcze brakuje bo mże nie podałem nr konta
jak dostaniesz oświadczenei o wysokosci szkody odwołaj sie i powiedz że chcesz jeszcze raz wycene
zaczną konbinowac itp aleidz w zaparte
masz szkdecałkowitą i zauta za 600 zł nie sprzedasz wienc niech oni najpierw wycenią i dostaniesz kase z 20-30% wiecej
dostaniesz kase to wytaw auto na allegro kilka razy za te 600 oczywiscie nie pujdzie
wienc pewnie na szrot golfika puscisz i dostaniesz z 300 zł brakujące 300 ma ubezpieczalnia dopłacic
wogule poczytaj na necie bo tematów jest od groma
i jak byśchciał odszkodowanie zdrowotne to pisz do mnie na pw
mam kogoś kto zajmuje sie i odzyskuje kase
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny