Witam wszystkich forumowiczów, tak się składa, że zacząłem nową pracę i padło na firmę AXA. Chętnie wyliczę składkę ubezpieczeniową dla każdego zainteresowanego. Wyliczenie jest oczywiście darmowe a dodatkowo daje dodatkową zniżkę jeśli jest liczone przez pracownika firmy. Zachęcam bo wiadomo, że z ubezpieczenia OC nie mamy żadnych korzyści wiec po co przepłacać.
Killah tak jest prawie w kazdej ubezpieczalni, nowemu klientowi lepsze zniżki się daje, w ramach konkurencji między ubezpieczalniami. Klienta kusi się niską ceną, a za rok, płaci z nawiązką to co miał wcześniej taniej
wiem jakie są zasady wypowiadania itp. niestety ale axa chyba nadal jest najtańszym ubezpieczycielem dla mnie O_O w generali to mi 3 tysiące krzyknęli. Allianz ma podobne ceny jedynie do axy
Halo o to że jak jesteś nowy i jest promocja to masz taniej. Przedłużenie umowy jednak już promocyjne nie jest i dlatego ludzie rotują między ubezpieczycielami.
Jak dobrze kojaze na poczatku roku weszły spore zmieny w ubezpieczeniach i teraz bodajze placi sie zwyszke za wiek nawet do 30 roku zycia. Alianz np nie daje juz znizki 10% za kontykuacje umowy. Ja np w zeszlym roku placulem jakies 700zł a w tym romu musialem sie przeniesc do innej i zapłacic niecałe 1500 a mialem kolejny roz bezszkodowej jazdy.