Witam wszystkich, zastanawiam się nad tym modelem Golfa... http://tablica.pl/oferta/vw-golf-iii-td ... 09611d8596
Warto ? Z tego co wiem to przebieg 240 tys km. Nic nie trzeba robić. Proszę o porady
Moderator: Moderator
Turina napisał(a):No i byłem... powiem tak: pierwsze wrażenie super, ładnie się prezentował, z wyglądu na pierwszy rzut oka zdrowy, obejrzałem go dookoła, zajrzałem pod dywaniki, wszystko okej. Właściciel około 20 lat, powiedział, że robił progi. Moja dziewczyna zauważyła, że ma różne numery szyb oraz, że zderzak jest pęknięty w dolnym mocowaniu. Wsiadłem za kółko, ostrożnie wyjeżdżając z posesji żeby niczego nie uszkodzić, bo leżał baaardzo nisko. Rozpędziłem się do około 70km/h. Trwało to mozolnie... wgl nie było czuć tych 90 koni. Puściłem kierownice. Zaczęło mnie masaaakrycznie ściągać do lewej strony, pojechałem jeszcze kawałek. Powtórzyłem ten manewr 3-4 razy, za każdym razem to samo. Jeszcze 2 razy przytarłem nakładką zderzaka i nadkolem.... przyjechałem i podziękowałem. Jakoś ta przygoda póki co zraziła mnie do goFer'ów.
Paweu_mk3 napisał(a):No za taką cenę nie ma co się spodziewać jakiś noworocznych fajerwerków.
Powrót do Zakup kontrolowany - Kupujemy Golfa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości