[ Dodano: 2014-05-24, 22:26 ]
ten drugi (czarny) fajny, ale też musisz oglądnąć-najlepiej z Kimś z forum co się zna i co ma trójkę taką.
Bylem wczoraj obejrzeć te 20 jahre dojeżdżając do miejscowości w której ustawiłem się z właścicielem zaczął padać deszcz dość obficie co mieliśmy wyjść obejrzeć samochód to zaczynało tak lać że nie dawało rady samochód był ok podłoga polepione korki afn sprawował się dobrze zawiasy były ok nic nie pukało jedyny mankament to bijące koła ale to opony do ogarnięcia zszedłem do ceny 7500 i tu zaczęły się kolejne dziwne przypadki objechałem 3 bankomaty w jednym nie było pieniędzy w 2 była tylko część a 3 w ogóle nie działał jakieś miałem złe obawy jak to mówią (zabobony) jak by wszystko mówiło żebym nie brał tej fury
i teraz się zastanawiam czy wracać po niego czy nie
simi-s1 napisał(a):mając Golfa 1,6 znasz Jego stan jeśli jest ok blacha podłoga bądź prawie ok doprowadź go do ideału i swap na kaszlaka w 3-3,5k się zmieścisz ze swapem a za resztę ogarniesz i kupisz rarytasów i zrobisz to na spokojnie i pewnośc 100% że masz dobrze zrobione auto...
co do mojego golficzka jest to totalnie łysa wersja silnik dużo pali drzwi są do zrobienia progi do wstawienia a najgorszą opcją są purchle pod tylną szybą od strony pasażera golfa rozebrałem do łysego wiem że nie był bity podłogę w nim zrobiłem przy korku za pasażerem reszta oryginał ale trzeba by w nim od groma żeby porobić najgorsza jest blacha.
Ostatnio edytowano 25 maja 2014, o 09:59 przez
hooczek18, łącznie edytowano 1 raz