Witam, mam następujący problem.
Golf 3 VR6 Syncro, zaczeło coś pukać w przednim zawieszeniu, jadąc wolno puka regularnie, gdy przyspiesze ()przy wiekszych pred.) pukanie sie nasila i czuc to nawet az pod nogami.. ddodam ze dzieje sie to przy jezdzie na wprost 9przy skretach tego nie ma) dodam także ze na przedniej osi nie mam pierscieni centrujacych i sa dystanse (moze ma cos to wspolnego)bicie kierownicy jest (zaczyna sie przy 80km/h) w tygodniu założe pierscienie, ale watpie zeby to pomoglo, ale przynajmniej zniweluje te drgania na kierownicy. Dodam także ze auto kupiłem dwa dni temu i na jezdzie probnej tego nie bylo a jak juz tylko wracalem do domu to zaczelo stukac..
Moze mial ktos podobny problem, albo ma ktos jakis pomysl co to moze byc.
niech sie wypowie ktos kto sie na tym zna, czy może byc to przgub wewnetrzny ? czy raczej coś z wałem ?
[ Dodano: 2013-10-28, 16:46 ]
witam jeszcze raz, byłem teraz jeszcze raz na spokojnie sie prztysłuchac tteu stukotaniu i tak jezdzilem wolno i sie krecilem w kolko na pelnym skrecie to jednak jest taki dziwny dziweik to nie jest stukani ani pukanie tylko raczej takie zgrzytanie (zgrzyt zgrzyt zgrzyt) w lewym przednim kole, w druga strone to samo, przy jezdzie do tyłu tez taki zgrzyt, a jak juz jade prosto to wtedy stuka puka, jak szybciej jade to szybciej puka stuka i glosniej, troche strach nim jezdzic jakby kolo mialo odpasc..