Amorki Sportowe

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia.

Moderator: Moderator

Amorki Sportowe

Postprzez golek » 23 lip 2011, o 03:29

W przyszłym miesiącu mam zamiar kupić komplet amorków przód+tył i zastanawiam się nad dwoma firmami :TA Technix i JOM . Jak na razie jestem bardziej za pierwszą firmą bo ma trochę dobrych ocen na różnych forach a ten JOM to jak na razie zagadka .
Od razu zaznaczę że nie dołożę do gwintu bo mnie na to nie stać.

ps. ma to być zestaw -60/-40
golek
Berbeć

Amorki Sportowe

Postprzez Goral1985 » 23 lip 2011, o 03:59

Ogolnie bardziej polecam poczekac dolozyc i kupic gwinta, nie duzo drozszy a na zime mozna sobie podniesc!! bo 60/40 ciezko sie jezdzi gdy duzo sniegu spadnie!!! Polecam firme Ta-technix,ja mialem kit 60/40 MTS-a i bylem zadowolony
Goral1985
Badacz tematu

Postprzez Maciuś » 23 lip 2011, o 15:00

Półtora miesiąca temu kupiłem TA 60/40. Nie jest źle, chciałem najpierw troszkę go obniżyć, zobaczyć jak się jeździ i na prawdę nie ma tragedii. Na zimę zobaczę, albo wrzucę serie, albo będę tak odśnieżał.
Lecz na sam początek na prawdę nie żałuje i polecam, nie ma tragedii i wielkiej taczki.

Pozdrawiam
Maciuś
Badacz tematu

Postprzez golek » 23 lip 2011, o 18:57

Wielkie dzięki za odpowiedzi .
Wiem że gwint jest najlepszy ale wolę różnicę w cenie na coś innego wydać .
golek
Berbeć

Postprzez RAQnio_V » 24 lip 2011, o 07:18

golek napisał(a):Wiem że gwint jest najlepszy

ja tam bym się kłócił ;) gwint ma tylko jedną zaletę... można na nim obniżyć auto niżej nisz na kicie... Ale co to za frajda kiedy przychodzi zima, a Ty gwint do góry?? Bez sensu :P dobry kit 80/60 i zima nam nie straszna ;)
Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom :D
RAQnio_V
Badacz tematu

Postprzez killah » 24 lip 2011, o 12:55

RAQnio_V napisał(a):
golek napisał(a):Wiem że gwint jest najlepszy

ja tam bym się kłócił ;) gwint ma tylko jedną zaletę... można na nim obniżyć auto niżej nisz na kicie... Ale co to za frajda kiedy przychodzi zima, a Ty gwint do góry?? Bez sensu :P dobry kit 80/60 i zima nam nie straszna ;)

może taka frajda że nie spóźniasz się do pracy albo wgl do niej dojeżdzasz? może ktoś mieszka na takim wygwizdówku że odśnieżanie zaczyna się od stycznia? jak np u mnie? radzę pomyśleć 2x zanim się głupotę napisze. Nie każdy ma auto na zloty i trzyma je pod folią
killah

Postprzez golek » 25 lip 2011, o 23:55

Dzięki wielkie za odpowiedzi
Zdecyduję się na TA Technix 60/40

ps. po modyfikacji dam foty przed i po
golek
Berbeć

- - -

Powrót do Zawieszenie