Moi drodzy na wiosnę tego roku wymieniłem tyle amortyzatory na nowe ale nie pamiętam jakiej firmy.Od 2 m-cy występują stuki na nierównościach chyba z lewej strony.Kolega mechanik zaproponował ich wymianę bo dokładnie obejrzał ich zawieszenie.Proszę o podpowiedź jakiej firmy kupić amortyzatory-ale nie bardzo drogie bo z renty musiałbym uzbierać kilka miesięcy.Przeszukałem forum na temat zawieszenia i nic nie pisało.Dziękuję za podpowiedzi...!
Z tych tańszych to MONROE jest kiepskie słyszałem i od niedawna same kicze sprzedaje ... Kup jakieś Bilsteiny będziesz zadowolony , ja użytkuje kilka lat i dalej dobre
Dziękuję za podpowiedź GOLFIARZ !Obecne co już do wymiany też nie kosztowały"50 zł" ale zmuszony jestem wymienić renomowanej firmy - powiedzmy za 250 zł dwie sztuki.Tyle do wiosny uda mi się odłożyć.
Jesteś pewny na te amorki? Amortyzatory na ogół nie stukają w najgorszym wypadku puszczają przez co koło podskakuje na nierównościach, wątpie też by nie wytrzymały od wiosny nawet te najtańsze. Może tuleje na belce sie kończą?