Witam wszystkich mam pewien problem...mianowicie parę miesięcy temu gdy skrecalem w lewo zaczelo cos chrupac... Wymienilem przegub i nic... Mechanik sprawdzil zawieszenie i niby wszystko Oki...problem nie zniknol...pojechalem do innego i stwierdzil ze moze gorne lozyska na amortyzatorze... Gdy rozebral caly amor okazali sie ze amory są od zwyklego golfa sprężyny sportowe ogólnie balagan zatem dlugo nie myslalem i kupilem gwint od mapeta i dobralem reszte do gti tak jak powinno byc.... I...to samo zalamuje ręce co to moze byc ręce mi opadają...pomozcie...
areckiwi, nagranie bo to możę byc nawet listwa od maglownicy...
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1 napisał(a):areckiwi, nagranie bo to możę byc nawet listwa od maglownicy...
mam nagrać ten dzwięk ?postaram się
[ Dodano: 2014-04-01, 18:36 ] Czy to moze byc poduszka pod silnikiem...chodzi mi o to czy gdyby byla oberwana to rura przewód od powietrza kolanko obijalo by sie od metalowej części gdzie wychodzi amortyzator tzn talerzyki...
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
przyczyna znaleziona ...tak jak pisałem rura dolotowa od powietrza (mam aluminiową) obijała się od osłony obudowy metalowej amortyzatorów a poduszka przednia silnika trochę sie wyrobiła...
Witam Panowie i Panie nie chcę zaśmiecać forum więc dołączę się w tym temacie. Mianowicie mam problem metalicznego klekotu na dziurach tak jak by coś było luźne i tłukło o inny element.W autku wymienione wszystkie tuleje.Dwa razy wjeżdżałem na SKP i diagnosta twierdzi że w zawieszeniu ani układzie kierowniczym nie ma żadnych luzów . Sam również wchodziłem pod auto i nic nie czuć no może na półosiach ale tak by to raczej nie klekotało.Jadąc po nierównościach jak wcisnę delikatnie hamulec to klekot ustaje.I tu moje pytanie czy przednie zaciski hamulcowe mogą być tego przyczyną i jak się z tym uporać Pozdrawiam