chce obnizyc golfa -60/-60 MK3 1.9 tdi 110KM 1996r
kupilem zawieszenie TA Technix i sprzedawca wedlug danych auta dopasowal caly kit do moich wymagań ale po otrzymaniu paczki i po przeglądnięciu numerów katalogowych z amorów i springów zobaczylem ze nie za bardzo ten zestaw jest pod te -60/-60 i do tdi
pozniej zobaczylem na stronie producenta ze nie produkuje wogle zestawów do tdi...(chyba ze sie myle) http://tuningart.de/shop/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=62&Itemid=26
jesli ktos moze sie orientuje w tym temacie i w firmie TA TECHNIX to prosze o wiadomosc co bedzie,a mianowicie ile moze zejsc jak zaloze caly zestaw z takimi numerami do tdi, czy nie oklapnie mi na ziemi
amory 2x EVOSTVW02V i 2x EVOSTVW02H
springi 2x evovw037 VA i 2x evovw036 HA
wydaje mi sie ze to sa sprezyny -40 chyba ze zle porownalem z katalogiem to niech ktos mnie poprawi, a jesli tak jest to sprzedawca wymyslil ze jak mam TDI to da mi sprezyny -40 i ze wzgledu ze to ciezszy TDI to pewnie zejdzie do -60 ???
prosze o pomoc bo nie wiem czy to zakladac wogle teraz.......
a jeszcze pytanko z innej beczki....
bo pierwszy raz mam w ręku takie zawieszenie i czy to normalne ze jak sie opieram calym ciezarem ciala na sprezynach to uginają sie one o ok 5cm??? bo myslalem ze jak je nacisne tomoj ciezar 90 kilo nie zrobi na nich wrazenia......