lesjoforce

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia.

Moderator: Moderator

lesjoforce

Postprzez kaczor2991 » 8 mar 2009, o 00:20

Witam wszystkich. Mam zamiar wymienić sprężyny w moim golfie kolega sprzedawca zaproponował mi wzmacniane sprężyny lesjoforce Szweckiej (jak mnie pamięć nie myli) firmy. Ja o takiej firmie nie słyszałem jak myślicie co to może być?? (Aha sprężyny maja być na tył)
Każdy ma hobby , każdy ma bzika. Ale nie jestem sam bo mam GOLFIKA :)
kaczor2991
Berbeć

lesjoforce

Postprzez Fasol » 8 mar 2009, o 00:41

kaczor2991, Firma Lesjoforce jest znana na rynku amerykańskim.Lesjoforce przygotowuje zestawy sprężyn dla OHLINS'a, wspiera dział sportu ferrari i kilka innych mniej i bardziej znanych i są to dobre sprężyny. Pod względem TWARDOŚCI na pewno odstępują od takich sprężyn jak H&R ale z kolei są dużo twardsze od sprężyn EIBACH. Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się ze złą opinią na temat Lesjoforce,nie było też przypadków żeby sprężyny siadły czy pękły-tak jak potrafi to się przydarzyć EIBACH'OM. Na rynku polskim nie są one aż tak znane,ale krąży na ten temat pewna anegdota--> " nie ma co się dziwić jak w Polsce nadal wiekszość ludzi myśli,że Fiaty i Polonezy to dobre auta"...

W mojej opinii polecam jak najbardziej te springi !
Fasol

- - -

Powrót do Zawieszenie