Admor, popytaj na forum w dziale "Sprzedam Części" gdzie ludzie sprzedają częśći z mk3. Lub udaj się gdzieś u siebie w mieście do "dealera" firmy InterCars ... oni mają wszystko
Takie obejmy kosztują ok 70pln/sztuka czyli 210 za komplet. A słyszałem że praktycznie NIKT (ponoć ) tego nie kupuje - i dużo lepiej jest, jak już powiedział Uzman, zrobić samemu. Zresztą tego się podobno nie wymienia, moje też wyglądają na trochę pordzewiałe - ale jak mi powiedziano to normalne i póki jakaś faktycznie się nie "podda" to mam tego nie ruszać
Life's simple.
Make your choice - and don't look back.
samemu mozesz sobie dorobic jezeli masz wiertarke w domu. kup pasek blachy w sklepie "zelaznym" i wywierc dziurki na sruby i przykrec.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
jesli podeślesz wzór (oryginał) to mogę dorobić takie obejmy nawet z nierdzewki a wtedy przeżyją całe auto ,
mogę zrobić za żywe PLNy albo na wymianę za jakieś ciekawe fanty do gofra szczeguły do ustalenia na PW
ostatnio mialem ten sam problem pekla mi jedna obejma reszta tez byla raczej kiepska. Kupilem na allegro za 60 pln komplet wymienilem pod blokiem wd40 nasadka 13 i jazda:) poza tymi srubami za belka to bulka z maslem