Jaki byłby koszt zamontowania zawieszenia pneumatycznego do golfa?
Z tego co mnie słuchy doszły na internecie jest problem z homologacją na te rzeczy, prawda to?
Moderator: Moderator
Stormy napisał(a):Jaki byłby koszt zamontowania zawieszenia pneumatycznego do golfa?
Z tego co mnie słuchy doszły na internecie jest problem z homologacją na te rzeczy, prawda to?
Paweu_mk3 napisał(a):Stormy napisał(a):Jaki byłby koszt zamontowania zawieszenia pneumatycznego do golfa?
Zależy czy chcesz kupić gotowy zestaw czy pobawić się w 'home-made' .
Ceny gotowców znajdziesz www.airride-system.pl
Taki zawias nie posiada homologacji..
chomik napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
Stormy napisał/a:
Jaki byłby koszt zamontowania zawieszenia pneumatycznego do golfa?
Zależy czy chcesz kupić gotowy zestaw czy pobawić się w 'home-made' .
Ceny gotowców znajdziesz
Taki zawias nie posiada homologacji..
a poco ci homologacja ? .....
Stormy napisał(a):A czy znajdę coś z homologacją? Taki kompresor będzie raczej widoczny, a nie chciałbym oddawać niebieskim dowodu rejestracyjnego. :d
palio45 napisał(a):A skąd niby mieliby wiedzieć, że masz pneumatyczne zawieszenie.
Stormy napisał(a):Tzn, że co sugerujecie? Że policja mi przy rutynowej kontroli nic za to nie zrobi jak sie ogarną, że to pneumatyka czy co? Zielony jestem
chomik napisał(a):Dajta spokój ...... kompresor łądujesz w miejsce po kole zapasowym i tyle .... Jeszcze nie słyszałem o osobie której zabrali dowód za air ..... Zakładaj poduszki i jazda ..... czy policjant sprawdza ci homologacje felg ? gwintu itd ? ...... paranoja ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości