no dobra... ale ten luz idzie skasować.... wystarczy podnieść maskę ,kluczem 21mm odkręcić nakrętkę,zdiąć miskę i główna nakrętke spróbować bardziej dociagnąć... wiem ze są 2 rodzaje. od 91 do 95 roku były nakrętki gładkie z 2oma wycięciami po którymś miesiącu 95 w góre juz zastosowali mniejsze poduszki inne łozyska i nakrętki normalne na 21mm. i powiem wam panowie ze zdaża sie ze te nakrętki nieraż idzie jeszcze bardziej dociagnąć. juz duzo razy sie z tym spotkałem ze luz sie kasował... bo w ogoel jest taki myk ze kołnież nakrętki sie opiera o kołnież poduszki i jest taki myk ze te nakrętki przez zamienniki poduszki te ko0łnierze sie wogole nie zaczepiaja tylko nakrętka przechodzi swobodnie przez kołeż poduszki...
pablomed, owszem... u mnie też jak auto stoi na kołach to jest szczelina miedzy kielichem a miska,ale jak podniose auto i chwyce za koło i chce unieść do góry to nie ma szans- sztywno....ja nie chce sie z nikim kłucić na ten temat,bo ja wiem swoje i bardzo duzo tego tematu przerobiłem... według mnie nie powinno byc tam luzu i ch
j