byly juz tematy pukania stukania ale pomimo tego chce uslyszec rade fachowcow...cos ostatnio zaczyna mi od czasu do czasu stukac tzn.jade np. wolno hamuje na krzyzowce i jest jakies pojedyncze stukniecie z tylu po prwej stronie tak mi sie wydaje akurat ze to tam.dzieje sie to przy malych predkosciach i przy hamowaniu takie pojedyncze stukniecie i co to moze byc??? i nie zawsze tak jest bo raz jade na miasto i stuknie mi w miescie kilka razy a innym razem wogole...prosze o pomoc
no wlasnie nie na dolkach nie tylko przy bardzo malych predkosciach przy hamowaniu albo ruszaniu i to pojedyncze stukniecie .najczesciej w miescie np. od swiatel do switel i co Wy na to fachowcy
wiesz stukniecia sie rozchodzą po karoserji.robiłem niedawnoi golfa 4ke. facet przyjechał i mowi ze przy hamowaniu i ruszaniu ma czasem stukniecia z tyłu. a co sie okazało. wywalona miał tylna tuleje przedniego wahacza.wymieniłem tuleje facet sprawdził i powiedział ze juz nie ma tego. a sie kłucił ze to tylne zawieszenie. to zależy jeszcze jakie to stuki są. moze faktycznie masz w bebnach jakąś cherezje.... bys musiał zdiąc bebny zdemontowac szczeki wyszyscic wszystko.