Witam jak w temacie znalazłem na necie używane sprężyny http://moto.allegro.pl/item1084450777_s ... i_iii.html . Sprzedawca napisał że jeździły w golfie III 1.8 z 1992r a ja posiadam golfa tdi z 95r. Po przeczytaniu forum dowiedziałem się że po 94r były niby inne sprężyny jednak patrząc na aukcje innych sprężyn rok produkcji niema znaczenia bo tylko chyba dla 1.4 i 1.6 są inne. Tu jest moje pytanie czy do mojego Gofra podejdą?? bo już nie mogę patrzeć- jak żyrafa wygląda
ja tydzien temu kipilem uzuwke Weiteca -60 i wczoraj zalozylem i jest super ale troszke nizej niz myslalem ogolnie na twoim miejscu poszukal bym cos innego chyba ze koles zejdzie jeszcze z ceny bo za 280 masz nowki sztuki Ta-technixa:!: ale zrob jak chcesz
ps jakiej firmy sa te sprezynki???
Nie znam takiej firmy nawet na google nic nie ma kupil nowe i nie zna firmy??? cos mi tu nie gra dowiedz sie jakiej sa firmy jak koles nie wie to mijaj go z daleka!!!! bo mze sie okazac ze przyjechaly z zachodu i to z nie malym przebiegiem
zwykle amorki na -40 sprezynach nie podzialaja ci dlugo tak wyczytalem moze sie myle niech inni napisza ale ja mam -40 tyl i przod i H&R amory i jezdzi sie super silnik 1.6
sitek699, nie niemożna bo będom dobijać na dziurachmatias31, proponuje CI kupić springi MTS-a,ja mam caly zestaw i jestem zadowolony i jeżdże na 17/205/40
bobofrut napisał(a):sitek699, nie niemożna bo będom dobijać na dziurach
co ty chłopie dajesz? można śmiało zakładać -40mm do zwykłych amorków i nic się nie dzieje. Poniżej -40mm już trzeba te o skróconym skoku.
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”