PiJey88, nie rozumiem, mówimy o wysokości, i amortyzator tu nie ma nic do tego. prawda jest taka, że też miałęm kiedys -40/40 na seryjnych amortyzatorach. potem załozyłem do tych sprezyn sportowe amory i było o niebo lepiej. wychodzę z założenia, że albo robić cos pożadnie, albo wcale
seryjne sprezyny - seryjny amor, sportowe progresywne sprezyny - sportowy amor o skróconym skoku. wtedy jest wszystko ok
MakaKam, z przodu mam gwintowane KW, a z tyłu Supersport, niestety regulowany tylko na tależykach. obecnie jest gdzies - 70/70, ale niebawem przód pojdzie troche niżej, jak alufelgi założe.
Witam .Prośba o radę. Mam golfika jak w temacie i poprzedni właściciel założył sportowe sprężyny. Amory są seria Bilstein przy czym tylne od kombi więc twardsze . Na naszych drogach się nie da jeździć za dużo dziur
Szukam takich oryginalnych sprężyn mogą być używki .Wertuję alegro ale raczej nikt nie pisze od jakiej wersji pochpodzą .Co byście polecili ? Może któś zna dane oryginalnych sprężyn ?
Chetnie bym wzial od Ciebie tylnie sprezyny bo moj golfik duzo za wysoko z tylu stoi w stosunku do przodu za rozsadna cene. Co do amorkow to zalezy ile masz kasy.
narazie chce wymienic same sprezyny na oryginalne od GT. Amory zostawie bo maja rok i jeszcze sa na gwarancji.Tylko w wersji GT sa chyba krótsze niz w CL itp...Nie chcę co by stał za wysoko. Na równej drodze zajebi....trzyma sie jak przylepiony .. Ale gdzie u nas równe drogi hehe
napisze Ci po weekendzie, jak je dokładnie obejrze... jezdziłem na nim tydzien tylko. wydaje mi sie ze było ok, cena bedzie konkurencyjna, napewno nizsza niz allegro:)