Moderator: Moderator
Błażej napisał(a):moje pytanko jest takie jesli załoze sprezyny 40/40 tzn. ze samochod obnizy sie o cztery centymetry prosze o odpowiedz bo nie orjentuje sie w tym temacie
Błażej napisał(a):moje pytanko jest takie jesli załoze sprezyny 40/40 tzn. ze samochod obnizy sie o cztery centymetry
darkmen21 napisał(a):podłącze sie pod temat
a wkładając same springi na serie, nie wpływa to na szybsze zuzycie amorkow??czy to wogole ma jakis sens
ale ta wartość podawana jest od wysokości nowych ori. sprężyn, a używane są często o 1 cm niższe, także pójdzie w dół nie więcej jak 30-35 mm.K@mil napisał(a):tak zgadza sie pojdzie w dół o okolo 4cm
za te pieniądze to wystarczy dobrze poszukać a znajdziesz nawet cały używany KIT -40/-40jarekddz napisał(a):Tak ze 300 zł
czego nie polecam, bo pewnie wszystko wytrzaskane, a jelsi nie to pojezdzisz chwile i do wywmiany masz, ja radze kupic nowe i sam tez tak chyba zrobie.prezesso napisał(a):za te pieniądze to wystarczy dobrze poszukać a znajdziesz nawet cały używany KIT -40/-40
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości