Dzięki panowie okazuje się ze żeczywiście zwykły oczkowy fajkowy daje raze do juz mam wszystko przypasowane i spróbowane. A te śruby od zwrotnicy to mam na nie przygotowany taki 3 kilowy motek jak by nie poszły
Napisze o 16 jak poszło bo o 12 się biorę do roboty
[ Dodano: 2012-03-29, 14:31 ]Panowie nie wiem czy ktoś się juz z czymś takim spotkał ale u mnie jest jeszcze jeden problem a mianowicie na jednym amorku mocowanie jest na śrubę 22 czyli tak jak byc powinno a na drugim mam śrubę 21 i teraz co jeszcze ściągnąłem lewy amorek ten po stronie kierowcy i psikus bo chcąc ściągnąć poduchę nie wiem dlaczego ale nie chciała zejść i trzymała się w miejscu gdzie jest od niej łożysko na takiej jakby dziwnej obejmie coś jak dwa pół księżyce.
Pytanko do was jak mam to ściągnąć bo nie mam zielonego pojęcia.
Dodam jeszcze że amorki są oryginalne jeszcze w Niemczech montowane i nie wiem czy nie są od początku auta.
[ Dodano: 2012-03-29, 18:10 ]Panowie jest taka sprawa nie mogę ściągnąć poduchy zamorka co mam zrobić proszę jeszcze raz o pomoc nie wiem jak mam sobie z tą podkładką poradzić.
Mógłby mi ktoś podac cały proces wymiany poduchy od samego początku włącznie z odkręceniem śrub zwrotnicy bo nie wiem co robie żle
?