Witam jakies 2 miesiace temu zmienilem amortyzatory z tyłu + odboje. Tył zrobił sie strasznie sztywny. Mialem nadzieje ze z czasem sie "wyrobi" ale nic. Dodam ze odboje były troszke dłuzsze niz te stare. Czy to sie wyrobi czy trzeba będzie skrocic te odboje?
A jakie amory założyłeś? Gazowe czy olejowe? Poduchy na nich też dałeś nowe? Tuleje na belce zmieniałeś? Bo jak masz wyrobione to będzie dość dosadnie stukało/dobijało (tyczy się to również poduszek na amorach).
Witam kolegę z okolicy.
Witam słuchaj jeden mi sie wylal i dlatego zmienialem kupiłem jakies takie podrobki na allegro. Ale nie myslalem ze będą takie sztywne.
Kupiłem takie coś http://www.allegro.pl/item535929541_amo ... _2szt.html tylko doboje dostalem inne czarne i duzo dłuzsze. Wydaje mi sie ze jak by je skrocil to by zalatwilo sprawe.
ja tez wymienialem niedawno amory z tylu i wina lezala w odbojach bo ciolki mi wepchneli twarde jak skala i nawet dobrze sie nie rozpedzilem bo juz tak trzeslo ze nie dalo sie jechac rozkrecilem sam to na nowo i zalozylem miekksze takie jak orginalne i wszystko wrocilo do normy