Wachacz

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia.

Moderator: Moderator

Wachacz

Postprzez kJk » 4 lis 2007, o 13:24

Elo . mam pytanko.. przedni nowy podkreslam nowy wachacz ile kosztuje? Wsumie uzywka tez mnie interesuje? Bo wczoraj wpadlem w poslisk i uderzylem kolem w malutki murek i wachacz cofniety tak ze oska mi chaczyla i musialem go holowac na sztywno do tego piekna felge uszkodzilem i niewiem czy zdolam ja naprawic :-/
A w poslizg wpadlem wrzucajac 2 na pelnym bucie przy lekko skreconych kolach bo bylem na zakrecie i tak juz pojechal prosto 3m i bum arr :-| ewidentnie moja wina k.....a :evil:
p.s naprawde trzeba juz zakladac zimowki
..kJk..Gti..
kJk
Berbeć

Wachacz

Re: Wachacz

Postprzez arek ryba » 5 lis 2007, o 13:32

witam.
sprawdz tu
czesci.do.samochodow.intercars.com.pl

chyba że wolisz używany:

moto.allegro.pl/search.php?string=vw+golf+3+prz%C3%B3d&category=18967&buy=0&new=0&pay=0&country=1
arek ryba
Members

Postprzez kJk » 7 lis 2007, o 22:52

Wahacz juz mam od gti bo ''ponoc?'' sa bardziej trwalsze niz w slabszych silnikch.
Problem w tym ze wahacz to pikus bo je.. jest jeszcze lewa pol os a to spory wydatek jezeli chodzi o nowa a szukam caly czas uzywki ale wszedzie sa do 1,6 lub 1,8 i w tym senk czy taki od 1,8 by mi pasowal do gti?
..kJk..Gti..
kJk
Berbeć

Postprzez buli84gt » 13 lis 2007, o 20:35

pracuje w inter cars. polecam katalog na stronie www.intercars.com.pl masz tam wszyskie ceny detaliczne. vw golf to jedea z niewielu marek do której czesci są naprawde tanie. polecam . buli84gt 8-)
buli84gt
Czytacz

- - -

Powrót do Zawieszenie